Word vriend van de hooiberg

Wil je ons helpen?

Om onze droom te verwezenlijken hebben we hulp nodig. Wij nodigen je daarom uit om ‘Vriend van de Hooiberg’ te worden. Elke bijdrage is welkom en waarderen we enorm.

Je kunt op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld:

 • met een financiële bijdrage (eenmalig of jaarlijks)
 • in natura (o.a. voor inrichting van woonkamer, keuken en buitenterrein)
 • tijd (o.a. voor hulp bij tuinonderhoud, schoonmaak, vervoer, activiteiten)
een uniek ouderinitiatief

Waarom hebben we extra hulp nodig?

De huur van de 12 appartementen worden betaald vanuit de Wajong uitkering van iedere bewoner. De zorg en begeleiding vanuit de PGB-budgetten. Maar dan zijn we er nog niet. Er is ook geld nodig voor de gemeenschappelijke woonkamer en keuken, de tuin, de beveiliging en zorg gerelateerde bouwaanpassingen. Maar ook als de nieuwbouw er staat is extra (financiële) ondersteuning welkom om bijvoorbeeld activiteiten en vervoer voor de bewoners te kunnen organiseren en bekostigen. Kortom, er is nog veel hulp en geld nodig om dit unieke ouderinitiatief mogelijk te maken. Help je mee?

Wil ons financieel steunen? Heel graag!

1. Ga naar het donatieformulier om direct een geldbedrag te storten, eenmalig of jaarlijks.
2. Stuur een e-mail naar info@hooibergborne.nl als je privé of als bedrijf/organisatie de Hooiberg wilt steunen met geld, in natura of hulp. Wij nemen dan contact met je op!

Je maakt de 12 toekomstige bewoners heel blij met jouw hulp!

een geweldig gevoel

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een geweldig gevoel! Daarnaast ontvang je als ‘Vriend van de Hooiberg’ regelmatig de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwbouw. Als onze woonvoorziening klaar is en onze kinderen er wonen, dan informeren we je over de activiteiten die we dankzij de Vrienden van de Hooiberg voor de bewoners kunnen organiseren.
Wil je als bedrijf of organisatie ons sponsoren? Dan hebben we verschillende originele sponsorpakketten met leuke activiteiten. Bovendien plaatsen we indien gewenst je logo op onze website en besteden we aandacht aan je bedrijf/ organisatie op onze Facebook en Instagram pagina.

ANBI status

Stichting de Hooiberg heeft de ANBI Status. Giften zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

Bekijk hier onze ANBI-gegevens >

  Vrienden/donateurs

  Sponsors/organisaties

  Helpen? Neem contact op!

  Als je iets voor ons wilt betekenen en dat wilt bespreken, neem dan contact op met: Bernadet Wieffer –> 06 – 47 54 71 66
  Carel ten Dolle –> 06 – 13 29 87 40)

  Of stuur een mail: